Ionut Memetea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

800 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru copiii de la Hospice România în cadrul Maratonului Bucuresti. Sper să îi pot ajuta astfel atunci când au mai mare nevoie și să reușesc să-i fac să zâmbească, fie și pentru câteva clipe. Până atunci însă, strâng donații pentru ei, merită tot ajutorul din lume, ei sunt adevărații supereroi.

Intrați pe linkul de mai jos și hai să facem bine împreună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

8 Donatii

08 oct 2017
Go baby go!!!
06 oct 2017
Succes Ionut!
06 oct 2017
Go Jhon!
06 oct 2017
Can you run faster than Chuck ?
06 oct 2017

Anonymous

75 RON
06 oct 2017
06 oct 2017

Anonymous

75 RON
Run Forest, Run !
06 oct 2017