Marinela Zane - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pretuim fiecare clipa de viata, alergam impreuna pentru speranta!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
50 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg cu bucurie si speranta in suflet!

M-as bucura enorm sa pot aduce zambet si fericire oamenilor mai putin norocosi. Fiecare clipa de viata conteaza, haideti sa sprijinim impreuna HOSPICE Casa Sperantei, printr-o simpla donatie putem oferii cuiva sansa la o viata mai buna!

Alearga pentru cei ce nu pot alerga, alearga si vei darui!                                           


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!