Lucian Valea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac alergarea mea sa conteze!

205 RON Donatii stranse
10.25% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, oameni faini,

Sunt Lucian Valea si ma consider un explorator, dar kinetoterapeut de profesie și un norocos sa pot face ceea iubesc zi de zi. Acest aspect in lucrul cu oamenii in suferința m-a determinat de când ma știu sa iubesc sportul/alergarea in general pentru ca beneficiile atât fizice cat și mentale sunt cele mai puternice forme de motivatie de a merge mai departe, indiferent de obstacolele care ne apar in cale.

Fiecare zi este o binecuvântare pentru tine și cei din jurul tau, așa ca fa-o sa conteze prin ceea ce faci bine, cum ajuți oamenii si cand educația devine un ambasador al activităților tale ca și om :)

Ma alături cu tot dragul echipei Hospice in strângerea de fonduri pentru copiii care au atâta nevoie de noi toți. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

5 Donatii

Szidi

25 RON
13 oct 2017

Diana

75 RON
11 oct 2017

mariusv

35 RON
10 oct 2017
Bafta!!
09 oct 2017

Anonymous

20 RON
09 oct 2017