George Ioan Didoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

2,185 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiu ca suntem toti  bombardati de mailuri, notificari si remindere.

Insa v-as ruga sa luati in seama ACEST reminder: noi suntem sanatosi si fara lipsuri majore. Ne confruntam cu probleme care pot fi trecute de multe ori doar la gradul de "discomfort". Exista insa oameni care se lupta cu boli incurabile, si care nu mai au multe zambete ramase.

"HOSPICE Casa Sperantei" incearca sa le faca viata mai senina, atat cat se poate.

Cred cu tarie că putem ajuta, ca fiecare dintre noi are resursele si motivatia sa faca bine.

Iar acum acum exista si ocazia : alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru ca proiectul lor sa mearga mai departe. Recunosc ca nu sunt un alergator, nu am timpi grozavi pe km si nici o rezistenta iesita din comun.

Dar in cazul de fata nu este vorba despre asta. Ci despre a oferi putin bine unor oameni care au cu adevarat nevoie de el.

Este o placere si o onoare sa fac ceva in plus pentru cei care au nevoie de ajutorul meu.

 Va rog la randul meu sa nu mergeti la urmatoarea postare dand un simplu "like".

Donati.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

14 Donatii

Felicitari pantru inițiativa George, știu ca atât antrenamentul cât si ziua cursei vor fi dificile, insa satisfacția va fi pe măsura. Succes!
14 oct 2017

V

75 RON
Run, George, run!
13 oct 2017
13 oct 2017
150 RON
Go, my brother!
12 oct 2017

Anonymous

1,000 RON
12 oct 2017
Multa bafta! :)
12 oct 2017
Succes!
12 oct 2017

Tunde

150 RON
Pentru schimbare.
12 oct 2017
Go, George!
11 oct 2017
150 RON
Succes, George!
10 oct 2017
09 oct 2017

Anonymous

100 RON
09 oct 2017

Oana Preda

75 RON
09 oct 2017
09 oct 2017