Marisa Constantin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

750 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce m-a motivat pentru a alerga pentru HOSPICE? :

In primul rand, acum mai bine de 10 ani mama, fiind medic, a facut o formare la Brasov la Hospice Casa Sperantei si mi-a povestit despre cat de tare a emotinat-o vazand pacientii de la ingrijiri paliative. Ceea ce mi-a ramas si mie in suflet, iar cand am vazut evenimentul pe Facebook, mi-am spus ca asta e ocazia sa fac si eu ceva pentru acesti oameni, sa alerg pentru o cauza nobila, sa strangem bani pentru acesti oameni care sunt in ingrijiri paliative, pentru ca MERITA sa fim alaturi de ei si sa ii ajutam asa cum putem.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Anonymous

100 RON
14 oct 2017

Anonymous

150 RON
12 oct 2017
12 oct 2017