Bogdan Forțu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Bogdan Forțu aleargă pentru Hospice Casa Speranței la Maratonul Internațional București 2013

70 RON Donatii stranse
14% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Bogdan Forțu și pe 6 octombrie alerg la proba de ștafetă în cadrul Maratonului Internațional București. Susțin cauza Hospice Casa Speranței pentru ca adulții și copiii suferind de boli grave sau incurabile în stadii avansate să poata beneficia gratuit de servicii specializate de ingrijire.

Contez pe ajutorul vostru pentru a putea strânge 500 de lei pentru aceasta cauză.

Vă mulțumesc !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2013

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău

3 Donatii

Diana Ghintuiala

20 RON
04 Oct 2013

EDUARD CATALIN PLESU

30 RON
go go go
03 Oct 2013

Sirbu Iulian

20 RON
Succes!
02 Oct 2013