Alexandra Stefan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

150 RON Donatii stranse
100% Complete
30 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ar trebui sa va spun ca ma pricep la alergat, alerg dupa autobuze, alerg la intalniri cu gasca ori de cate ori prind ocazia, alerg sa prind un loc mai bun in sala la un film, alerg dupa orice si nu ma las! :)

Iar daca e sa alerg si pentru o fapta buna sunt “a simply wonder woman”!

Iubesc oamenii, clipele, minutele, zilele, momentele de orice fel in preajma lor.

Sunt Alexandra si m-am hotarat sa alerg pentru prima oara pentru un scop caritabil in data de 4-5 Octombrie in Piata Constitutiei, la Maratonul International Bucuresti

Am nevoie de sustinere si de toti prietenii alaturi de mine.

Iar tu, oricine ai fi, poti dona, pentru ca HOSPICE Casa Sperantei sa isi continue proiectul de ajutorare a celor in suferinta.

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

2 Donatii

Damion Hill

100 RON
05 Sep 2014

Marina Stefan

50 RON
01 Sep 2014