Bogdan Holubas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Stafeta pentru speranta

430 RON Donatii stranse
21.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Echipa noastra este abia la inceput: Bogdan Holubas, Tudor Ciubotariu, Stefan Grigore si Mircea Vartan.

 Suntem o gasca de baieti simpatici si dornici sa-i sprijine, cum pot, pe oamenii care au nevoie de atentie deosebita si de tratament specific. Ne dorim ca aceast maraton stafeta sa fie primul pas in a ajuta HOSPICE Casa Sperantei sa creeze cele mai bune conditii pentru cei aflati in grija sa.

Asadar un mic sau mai mare ajutor din partea voastr,a pentru cauza noastra, de a oferi unor persoane ingrijirea de care au atata nevoie, este extrem de apreciat si va multumim cu acest prilej.

Promitem sa ne extenuam pe traseu :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

3 Donatii

Elena Oana Grigore

300 RON
Felicitari si multa bafta!
02 sep 2014

Bogdan Holubas

100 RON
01 sep 2014

Tudor Ciubotariu

30 RON
30 aug 2014