Alin Iordachioaia - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Toamna asta alerg la BIM pentru pacientii HOSPICE

700 RON Donatii stranse
58.333333333333% Complete
1,200 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Odata cu revenirea in tara voi relua participarea la BIM dupa o pauza de 2 ani. Asadar, pe 5 octombie voi alerga la proba de semi a Maratonului International Bucuresti, alaturi de prietenii din echipa HOSPICE, pentru bolnavii incurabili ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei.

Pentru cei care cunosc mai putin activitatea lor, HOSPICE Casa Sperantei acorda servicii specializate (numite „ingrijiri paliative”) persoanelor care sufera de boli incurabile, in asa fel incat bolnavul – adult sau copil – sa se poata bucura de o cat mai buna calitate a vietii si de un cat mai bun confort, fara durere sau alte simptome neplacute, alaturi de cei dragi.

Un drag prieten, care dupa multi ani de corporatie a lasat sistemul si practic si-a redirectionat complet viata catre zona ONG, imi spunea de curand ca munca intr-o corporatie iti schimba perspectiva asupra lumii reale prin aceea ca te tine in interiorul unei “bule” care cumva te “protejeaza” de restul, unde multe din problemele profunde ale societatii iti sunt mai putin prezente, le simti mai putin si nu le poti aprecia adevarata lor magnitudine. Desi si in trecut am participat la evenimente sportive in scop caritabil sau atunci cand am putut am contribuit in diverse cauze chiar si de la distanta, recunosc ca m-au pus si mai mult pe ganduri vorbele lui… reintoarcerea in tara m-a facut sa simt si mai mult acea lume reala cu probleme atat de grele duse in spate in fiecare zi.

Asa ca in octombrie voi incerca sa ofer micul meu suport, iar sprijinul al vostru (un share, o donatie, o incurajare in ziua cursei :) va fi atat de mare pentru pacientii HOSPICE, pentru care orice ajutor, zambet sau timp oferit de noi inseamna o lume.

Va multumesc cu mult drag din partea celor ingrijiti de prietenii nostri din HOSPICE.

Alin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

5 Donatii

Ana-Maria Ionescu

150 RON
09 Oct 2014

A. ..

250 RON
03 Oct 2014

Lavinia Iordachioaia

100 RON
03 Oct 2014

MIRELA RUSITORU

100 RON
Mult succes, Alin!
16 Sep 2014

Laszlo Bodor

100 RON
Multumesc Alin ca esti alaturi de HOSPICE. Succes!
06 Sep 2014