Nicolae Jurca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranta, alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

675 RON Donatii stranse
45% Complete
1,500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Zilnic alergam dupa diferite idealuri si ambitii personale, dar in data de 5 octombrie 2014, alaturi de Echipa HOSPICE Casa Sperantei, vom alerga la Bucuresti International Marathon, pentru sustinerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire paliativa a bolnavilor incurabili.

Avem nevoie si de sustinerea voastra printr-o donatie, indiferent de suma."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

6 Donatii

Alexandru-Ciprian Bogdan

150 RON
29 Sep 2014

Radu Postolache

150 RON
29 Sep 2014

Adrian Nedelcu

100 RON
17 Sep 2014

Nicolae Jurca

100 RON
17 Sep 2014

VIRGILIU VLAD

75 RON
Go Planet!
03 Sep 2014

Alexandra Ratoiu

100 RON
02 Sep 2014