Cristina Visan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii HOSPICE !

650 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Sunt Cristina si primavara asta alerg iarasi pentru cei care sufera de boli incurabile, aflati in grija Hospice Casa Sperantei.
Am simtit ce inseamna sa tremuri de frica, sa te temi ca vei avea zile de numarat, pentru cineva drag.

Prin contributia noastra, oricat de mica, putem sa le aducem o speranta in plus.

Hai, impreuna, sa facem binele sa se intample iar!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

7 Donations

100 RON
you can do it
11 mai 2018
Bafta!
09 mai 2018

Anonymous

150 RON
Pe toata perioada in care tatal meu a fost bolnav, Hospice Casa Sperantei a reprezentat un sprijin extraordinar atat pentru el cat si pentru noi ca familie. Multumim! Go Viși!
26 mar 2018

Anonymous

50 RON
17 mar 2018

SB

100 RON
15 mar 2018
Run Cris, run!
11 mar 2018

AC

100 RON
09 mar 2018