Florin Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii HOSPICE !

510 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii merită orice! Au nevoie de noi.
Putem să-i ajutăm. E foarte simplu. Eu alerg și donăm împreună. Toți donatorii vor avea prenumele scris pe tricoul cu care alerg.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Manole

185 RON
Forza Nasule!!!
04 mai 2018

Anonymous

50 RON
:)
04 mai 2018
18 apr 2018

Anca Mihaela Ruxandra Toma

150 RON
17 apr 2018

Anonymous

75 RON
24 mar 2018