Roxana Chindris - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru o speranta./ I run for a hope.

600 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru a aduce  un zambet si o alinare suferinzilor de boli grave sau incurabile pe care HOSPICE Casa Sperantei ii are in grija.  Am speranta ca imi veti fi alaturi in aceasta cursa,  orice clipa insemnand, pentru ei, o cursa cu viata.  Multumesc tuturor! 

I run to bring a smile and some relief to people suffering from grave or incurable diseases, who HOSPICE Casa Sperantei, takes care of.  I hope you will be next to me in this race, any moment, for them, representing  a race for life. Thank you all!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

5 Donatii

- -

295 RON
25 Sep 2014

Tudor Ulmeanu

75 RON
23 Sep 2014

Marius Pirvu

30 RON
22 Sep 2014

Anca Filipenco

50 RON
Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi. Inca putin si-ti vei atinge targetul (sau pe scurt: Go Roxana, go!) :)
17 Sep 2014

anonim .

150 RON
Succes!
16 Sep 2014