Stefan Chitic - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei!

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi alerga al treilea an consecutiv pentru sprijinirea persoanelor care lupta cu o boala terminala si care au nevoie de ingrijire la HOSPICE Casa Sperantei. Ajuta si tu facand o donatie pentru cei 21 km pe care ii voi alerga la semimaraton.

Orice suma, indiferent de valoare, este binevenita si ii va ajuta pe cei care acum au cu adevarat nevoie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

9 Donatii

12 May 2018

Lulu

200 RON
Mulțumiri lui Laurențiu și colegilor noștri
04 May 2018
17 Apr 2018

Adinetta

50 RON
Run, Stefano, Run! :)
17 Apr 2018

Ana

50 RON
13 Apr 2018

Anonymous

150 RON
05 Apr 2018
:)
04 Apr 2018
04 Apr 2018
Bafta!
26 Mar 2018