Anca Tifigiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Zambesc si alerg pentru un zambet

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Provocarile ne fac bine, ne trezesc din amorteala  si ne astern in fata tentatia de a depasi limite pe care le credem de neatins.

Sunt Anca, in octombrie voi implini 42 de ani si tot in acest octombrie voi alerga la primul semimaraton din viata mea.

Voi alerga pentru speranta, pentru cei ce nu pot, pentru un zambet cat de mic, pentru un pic de timp, pentru toti cei 42 de ani in care n-am indraznit sa cred ca pot alerga km dupa km.

 Te provoc si pe tine: Iesi din inertie! 

Prin gestul tau altruist ajuta-ne sa insuflam speranta celor pentru care fiecare rasarit de soare inseamna o noua provocare a vietii lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!