Iuliana Radu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru prima data in echipa optimista de la Hospice

456 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

It always seems impossible, until it’s done. (Nelson Mandela)

Numele meu este Iuliana și pe 12 mai am planuri!! Am hotărât să port tricoul speranței și să fac parte din cea mai optimistă familie, și anume familia Hospice Casa Speranței. Este prima oară când particip la o asemenea activitate, dar sunt convinsă că nu va fi ultima. 

Așadar, întrucât nimic nu este imposibil, vă rog să fiți alături de mine și să mă ajutați să îi ajutăm pe cei care au nevoie de noi! Fiecare pas pe care îl voi face pe 12 mai îl voi face pentru cei care au nevoie de mine, de tine, de noi pentru a zâmbi, pentru a se însănătoși și pentru a supraviețui. 

Fiecare donație contează! Și nu uitați: no one has ever become poor by giving!

 

Vă îmbrățișez,

Iuliana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

Loredana M.

55 RON
Mult succes, Julie! :*
04 Apr 2018

Crina

100 RON
29 Mar 2018
Go Juliana
29 Mar 2018
75 RON
Good luck , July
28 Mar 2018

Anda

70 RON
Om frumos pentru o cauza frumoasa!
28 Mar 2018
28 Mar 2018
Go, Iuli!
28 Mar 2018

Cristina

30 RON
Mult succes!
28 Mar 2018