Oana Elena Ilas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru Hospice

660 RON Donatii stranse
55% Complete
1,200 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Atunci cand vrei sa faci un lucru, este bine sa il faci cu toata puterea ta, sa pui tot sufletul in el, sa iti lasi amprenta personalitatii; sa fii activ, entuziast si plin de credinta si iti vei realiza obiectivul. Nimic maret nu s-a realizat vreodata fara entuziasm!  

Cu entuziasm va anunt ca si anul acesta voi fi alaturi de HOSPICE alergand din nou pentru ei la Semimaratonul Bucuresti.  

De 26 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Peste 22.000 de pacienți au găsit până acum alinare la HOSPICE. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii. 


Ii puteti si voi ajuta cu o donatie cat de mica chiar aici!

Banii stransi vor asigura functionarea unitatii cu paturi pentru adulti si copii din cadrul centrului HOSPICE din Bucuresti.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

6 Donatii

Anonymous

150 RON
25 Dec 2018
16 May 2018

Anonymous

300 RON
08 May 2018
50 RON
08 May 2018

Anonymous

30 RON
Go! Go! Go!
07 May 2018
Go Oana!!! Go HOSPICE!!!
04 Apr 2018