Claudiu Beletoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pe 13 mai alerg pentru Hospice

140 RON Donatii stranse
14% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Viața este firul fragil care se poate rupe în orice moment. Este greu să te gândești că nu ești invincibil, mai ales în primii ani de viață, când toată lumea pare să fie a ta!

 

Clasa I... multe jocuri în pauze, entuziasmul de a cunoaște colegi noi și un chef nebun de joacă. Pare a fi combinația ideală pentru o copilărie plină doar cu amintiri frumoase, însă nu a fost așa în cazul meu. La vârsta de 7 ani, într-un joc banal cu mai mulți colegi de școală, am suferit un accident în urma căruia doctorii au pus diagnosticul de amputare a brațului meu drept.

 

Datorită faptului că am o familie care a luptat pentru mine, m-am bucurat de o salvare miraculoasă și de continuarea unei vieți normale, motiv pentru care sunt recunoscător in fiecare zi. Port și astăzi ca parte din mine semnul pe care operația din copilărie l-a lăsat pe brațul meu drept. Îmi aduce mereu aminte că depinde doar de mine să transform o aparentă problemă într-un rezultat pozitiv. În același timp, înțeleg că este în responsabilitatea mea să fiu alături de copiii care se confurntă cu un diagnostic medical sever.

 

De asemenea, am și un frățior în vârstă de 6 ani, David, care a avut provocări de sănătate când s-a născut. Mi-am propus să fiu un exemplu și pentru alegerile lui din viitor. Când va crește, îmi doresc să poată și el sprijini prin acțiunile lui, acele ONG-uri care au ca domeniu de activitate sănătatea în rândul copiilor.

 

Pe 13 Mai alerg la semimaratonul internațional București pentru HOSPICE, în favoarea tuturor copiilor de la Centrul din București!

 

Îmi propun ca target 1.000 de lei pentru micuții de la centrul de resurse HOSPICE București.

 

Vă lansez invitația ca împreună să contribuim ca normalitatea să nu mai fie o raritate! Fiecare copil merită dreptul la fericire și o copilărie plină de amintiri fantastice.

 

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!

 

POŢI TRIMITE AJUTORUL TĂU ȘI PRIN TRANSFER BANCAR:

LEI: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01 Banc Post București

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei

 

DACĂ REPREZINŢI O SOCIETATE COMERCIALĂ, SUSŢINE HOSPICE DIRECŢIONÂND PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT, ÎN BAZA LEGII SPONSORIZĂRII:

LEI: RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 Raiffeisen Brasov

EUR: RO78 BPOS 0800 2606 441 EUR01 Banc Post Brașov

 

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundatia HOSPICE Casa Speranţei

 

Pentru detalii și completarea online a contractului de sponsorizare poţi vizita site-ul HOSPICE: 20.hospice.ro 

 

DESPRE HOSPICE CASA SPERANȚEI

ONG înființat în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, precum și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

 

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

 

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

2 Donatii

Marius Preduț, Ema & Ovidiu Șerban

40 RON
Go, go Claudiu & TEAM HOSPICE!
06 May 2018
Go, go, Claudiu & TEAM HOSPICE!
06 May 2018