Sorin Preda - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranta

2,080 RON Donatii stranse
69.333333333333% Complete
3,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fac parte din Echipa HOSPICE de peste 5 ani si sustin serviciile de ingrijire funizate de HOSPICE CASA SPERANTEI.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare.

Imi este imposibil sa inteleg pe deplin suferinta prin care trec acesti oameni si familiile lor, dar am putut vedea eroismul de care dau dovada si demnitatea cu care isi poarta durerea. Imi doresc sa fiu in continuare unul dintre oamenii care sa ii ajute si sper ca o veti face si voi.

Orice suma este importanta. În cazul cuiva cu o boală terminală, 1 leu are o valoare foarte specifică, deoarece pot fi achiziţionate, de exemplu, două branule intravenoase sterile, o faşă tifon sau 13 ace de seringă sterile de unică folosinţă.

Prin donarea unei sume, oricat de mici, veti ajuta, intr-o manieră foarte concretă, o persoana afectata de o boală terminală, iar eu va sunt recunoscator pentru asta.

HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Va multumesc!

Sorin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

9 Donatii

Anonymous

300 RON
11 Apr 2018
:)
11 Apr 2018

Adina U.H.

50 RON
❤️
11 Apr 2018

Anonymous

300 RON
06 Apr 2018
06 Apr 2018

Anonymous

500 RON
06 Apr 2018
06 Apr 2018
Felicitari pentru initiativa si mult succes!
06 Apr 2018