Dana Cristiana Marinoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru suflet,alerg pentru HOSPICE

500 RON Donatii stranse
50% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Toți căutam sa obținem cea mai buna varianta a noastra pe parcursul vieții. Viața ca o mica vesnicie, viața formată din clipe, asta descoperim la sfârșit. Avem insa menirea sa dam tot ce putem, fizic, intelectual, sufleteste, ca sa putem trece intr-o noua etapa existentiala cu un bagaj consistent. Spiritual.

 Mulți realizam insa prea târziu ca valorile care ne înalta sufletul si ne încarcă energetic sunt cele mai greu de dobândit si ca uneori necesita sacrificiu. Nu e nevoie insa sa moara cineva drag sau sa aflam ca un prieten are o boala incurabila ca sa ne purificam prin Suferința. Putem face ceva chiar azi, chiar acum. Putem alina suferința unui bătrân, putem urca un optmiar, putem alerga...

 A fi uman...înseamnă sa Dăruiești celorlalti varianta ta cea mai buna!

 PS: pentru aceia dintre voi care nu vor alerga dar aleg sa facă o donatie voi susține cursa purtând tricoul HOSPICE inscripționat cu numele fiecăruia.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

1 Donatii

Mihai P

500 RON
07 Nov 2014