Dăruiesc ziua mea pentru pacienții Hospice Casa Speranței

 

Alexandra Sandu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
2,000 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am ales să dăruiesc ziua mea pentru pacienții Hospice Casa Speranței. 

Uneori suntem prinși în cotidian și uităm cât suntem de norocoși, că putem să ne bucurăm de fiecare zi fără să trăim durere, fără să respirăm frică, fără să ne gândim că se va sfârși...

Susține cu mine pacienții care au nevoie de îngrijiri paliative, pacienți care au nevoie de alinare și de îngrijiri speciale atunci când drumul lor devine din ce în ce mai îngust.

Anul acesta nu vreau cadouri, vreau să ofer speranță și demnitate. Donează!

Mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

Anonymous

750 RON
01 May 2018
250 RON
28 Apr 2018
28 Apr 2018
27 Apr 2018
La multi ani, iubita mea!
25 Apr 2018
Urez multa pace sufleteasca si protectie divina atat celor care vor beneficia de aceste modeste daruri, cat si sarbatoritei, pe care o felicit pentru initiativa generoasa.
23 Apr 2018
23 Apr 2018
23 Apr 2018

Anonymous

60 RON
23 Apr 2018

Anonymous

140 RON
23 Apr 2018
La Multi Ani! Nu cred ca ai fi primit vreodata vreun cadou de la mine insa cand am vazut postarea si cuvintele scrise din suflet, a fost greu sa ma abtin sa nu fac acest cadou :)
10 Apr 2018

Anonymous

100 RON
10 Apr 2018

Anonymous

10 RON
10 Apr 2018
Alexandra Sandu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Dăruiesc ziua mea pentru pacienții Hospice Casa Speranței