David Popa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Faptele bune nu au varsta

669 RON Donatii stranse
44.6% Complete
1,500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru că faptele bune nu au vârstă, noi – Ilinca Rentea, David Popa și David Olănescu – am făcut echipă ca să aducem zâmbete și bucurie pentru copiii și adulții de la HOSPICE care trec printr-un moment greu.

Echipa Running for hope s-a echipat cu multă veselie, energie și dorința de a face bine și suntem hotărâți să facem pași mari pentru speranță pe 13 mai. Dar avem nevoie de ajutorul vostru:  donațiile voastre ne vor motiva și mai tare și se vor trasforma în sprijin pentru cei care au nevoie de noi. Nu există sumă prea mica și orice donație poate face o diferență!

Vă invităm să fiți alături de noi și să ne ajutați să aducem bucurie. Noi suntem generația de mâine, trebuie să ne implicăm și să contruim societatea în care vrem să creștem. La fapte bune înainte! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

10 Donatii

Anonymous

30 RON
11 mai 2018
11 mai 2018
Multa bafta copii si la cat mai multe fonduri pentru Hospice Casa Sperantei
11 mai 2018
10 mai 2018

1Q

30 RON
Run!Run!
10 mai 2018
10 mai 2018
Mult succes!
05 mai 2018

Anonymous

30 RON
Sa fie cu folos!
24 apr 2018

Monica

206 RON
24 apr 2018
11 apr 2018