Adina Mihalcea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

21 de km de ambitie pentru viata

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Zi de zi, multi dintre noi imbracam hainele omului ambitios. Ne luptam pentru un pas in fata in cariera, pentru o vacanta cat mai exotica sau o casa decupata din reviste.

21 de km reprezinta pentru mine o provocare, dar stiu ca pentru oamenii pe care Hospice ii sprijina inseamna o sansa la o viata mai buna.

Imi pun ambitia la alergat pentru cei care se trezesc in fiecare dimineata si incep cursa pentru viata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

7 Donatii

LARISA POPP

115 RON
24 Sep 2014

IOANA RIZEA POPP

60 RON
11 Sep 2014

Alexandra Vlad

100 RON
10 Sep 2014

Ruxandra Ioana

50 RON
Mult succes! ;)
10 Sep 2014

MIHAI VIRDOL

50 RON
09 Sep 2014

OANA DINOIU

75 RON
09 Sep 2014

Bogdan Bulf

50 RON
09 Sep 2014