Mircea Sarghe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Eu alerg, tu donezi!

555 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Si anul acesta am ales sa alerg pentru HOSPICE. De ce? Pentru ca, desi cei din echipa HOSPICE se implica trup si suflet in imbunatatirea calitatii vietii copiilor si adultilor ce sufera de boli incurabile, au nevoie de sustinere materiala. Si fiecare dintre voi poate sa ajute. Cum? Donând! Cât? Cât vreți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Dogaru Gramescu Alexandra Stefana

200 RON
Hai Mircea!!!
08 May 2018
Le soleil est fort;)
07 May 2018

Mama

75 RON
Dacă nu ieși pe primul loc, îți dau 200 de leI :))
03 May 2018
Al 2-lea an la rând... Altfel te vede lumea... :)))
24 Apr 2018
13 Apr 2018