Cristina Cioran - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Hai sa alergam impreuna pentru demnitate si bunatate!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hai alaturi de mine in comunitatea oamenilor care fac bine! Hai sa alergam impreuna pentru demnitate si bunatate!

Alearga cu mine in #TeamHOSPICE pentru cei care au nevoie de noi. Daca nu alergi, nu-i nimic, poti sta pe margine sa ne incurajezi. :)

O suma mica de la tine, o bucurie mare a copiilor si bunicilor de la HOSPICE Casa Sperantei care au nevoie de noi.

Cred in bunatatea romanilor, cred ca atunci cand faci bine, el se intoarce catre tine inzecit si mai cred ca atata timp cat suntem mai multi, cu atat ne va fi mai bine.

Doneaza pentru ingrijrea paliativa a copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila!

Doneaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!