Alina Nita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Running and hoping for HOSPICE!

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Everything that is done in the world is done by hope!

This is what Martin Luther once said and this is what I believe. Hope is our lives’ driver. Even if I am certainly not the biggest runner, I truly hope that together we can be the biggest-hearted team! It’s so easy to bring a little hope for the ones that have to fight be toughest battle of their lives!

Be a part of team HOSPICE! Donate for hope!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

9 Donatii

19 sep 2018
Sanatate!
19 sep 2018

Anonymous

50 RON
15 mai 2018

Adrian

50 RON
12 mai 2018

Anonymous

100 RON
11 mai 2018

Sarlau Vlad

100 RON
Sanatate!!
11 mai 2018

Virginia Bulgaru

50 RON
10 mai 2018
Succes, Alina! Suntem alaturi de tine.
04 mai 2018

Tufan jr. family

100 RON
Success! You are awesome!
16 apr 2018