Ana Baniciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Echipa Ana x 2

785 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt fericită că alerg la acest semimaraton pentru a susține cauza HOSPICE Casa Speranței. Nu e prima data când mă implic și o fac de câte ori am ocazia și cu tot sufletul! Al doilea motiv este faptul că ador sportul și m-am întors dintr-o competitie care a implicat foarte multă mișcare și muuult alergat.
Așa că am să fac o echipă pe cinste cu Ana mea! Cu Ana, copil pacient la HOSPICE, m-am  împrietenit din momentul în care ne-am văzut prima oară: chimie instantă între noi! Așa că pe 13, o voi ajuta pe Ana mea să înțeleagă că nimic nu e imposibil, nici măcar să alergi la un semimaraton atunci când ești în scaun cu rotile.
Vă rugăm să ne sprijiniți și să donați pentru vise îndeplinite și bucurie în viața copiilor de la HOSPICE. Toate fondurile vor fi folosite pentru  a le menține optmismul! Noi suntem Ana x 2, alergăm pe 13 mai la semimaraton și avem nevoie de voi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

Pana Maria

100 RON
16 mai 2018

Viorel Repede

50 RON
16 mai 2018

Anonymous

150 RON
Succes
12 mai 2018
Succes draga mea Ana❤
12 mai 2018

Anonymous

105 RON
12 mai 2018

Anonymous

30 RON
11 mai 2018
150 RON
Multa sanatate Ana ! Te iubim
11 mai 2018
26 apr 2018