Alerg din nou pentru HOSPICE

 

Roxana Melnicu Fundația HOSPICE Casa Speranței

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Roxana și tot alerg! De mult, când și pe unde apuc, cu pasiune nesecată, fără program, fără antrenor, fără ceasuri și cronometre, fără poză la fiecare fugă, din vremea când nu existau nici poze și nici facebook pentru ele. Dar nu și fără țintă! De când am aflat de la alții că alerg bine am început să mă arăt pe la maratoane.. și a fost bine! De câțiva ani am și o țintă precisă: să contribui și eu la o ciipă de bucurie pentru pacienții Casei Speranței! Vâ chem și pe voi să-mi fiți alături și să donați pentru îngrijirile paliative de care ei au nevoie ca de aer și pe care prietenii de la Hospice le pot asigura pentru ei! Vă mulțumin cu toții! Fiți alături de viață în orice circumstanță și viața vă va răsplăti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton - 21.097 km- Ștafetă - Echipa de 3 persoane, 7 km + 7 km + 7.1 km - Cursa

 

3 Donații

Mult succes pentru a strange suma totala! Este minunat ceea ce faci!
01 Oct 2018
11 May 2018

Ioana

150 RON
Baftă!
17 Apr 2018
Roxana Melnicu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg din nou pentru HOSPICE