Daniel Laurentiu Moga - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Această viaţă este a ta. Profită de puterea de a alege ce vrei să faci, şi fă bine acest lucru. Profită de puterea de a iubi ceea ce vrei în viaţă şi iubeşte cinstit. Profită de puterea de a te plimba în pădure şi de a fi parte din natură. Profită de puterea de a-ţi controla propria viaţă. Nimeni altcineva nu poate să facă asta pentru tine. Profită de puterea de a-ţi face viaţa fericită!”

Iată câteva îndemnuri simple și cât se poate de firești. Fiecare dintre noi, cei care suntem sănătoși, avem posibilitatea de a face în orice moment aceste alegeri.

La polul opus, sunt cei care au primit un diagnostic limitativ de viață, cei pentru care lupta cu timpul a devenit extremă.

Un diagnostic oncologic poate să aducă după sine o luptă foarte grea în bătălia pentru fiecare clipă de viață. De peste 25 de ani, HOSPICE ajută pacientii care suferă de cancer să își recapete zâmbetul, puterea de a prețui fiecare secundă și posibilitatea de a trăi cu demnitate, chiar și în condițiile celui mai sever diagnostic.

Pe 13 Mai voi alerga în cadrul Semimaratonului Internațional București și îmi doresc ca prin cursa mea să sprijin pacienții îngrijiți de HOSPICE să își recapete bucuria de a trăi fiecare clipă!

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

1 Donatii

Anonymous

30 RON
Spor maxim! ❤️ zuzu
16 apr 2018