Andreea Stratone - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

730 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci. Am ales sa fiu vindecator, dar nu este intotdeauna indeajuns.
Am decis sa ma alatur echipei Hospice pentru ca impreuna putem reda zambete, speranta, bucurie si caldura sufleteasca.
Copilaria umbrita de boala este unul dintre cele mai grele chinuri. Multi dintre cei mici viseaza sa zburde liberi si fara griji. Alerg pentru copilul din mine, pentru nevoile altora, pentru ca a face bine ma defineste.
Si tu poti reda zambete donand pentru cei mici! Hai sa facem fericire! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

6 Donatii

11 Jul 2018

Anonymous

30 RON
19 Apr 2018

Ciprian Balanica

150 RON
18 Apr 2018

Stefan D

100 RON
18 Apr 2018
18 Apr 2018

mois alexandru

75 RON
18 Apr 2018