Ionut Ivan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru HOSPICE

1,450 RON Donatii stranse
96.666666666667% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem de vârste diferite. Activăm în domenii diferite. Alergăm cu viteze diferite. Și ne știm de relativ puțin timp. Avem, însă, în comun ceva mai important decât cele de mai sus: respectul și admirația pentru HOSPICE Casa Speranței. 

 

Asta ne-a adus împreună, așa s-a născut această mică echipă cu care vrem să punem umărul (gleznele și genunchii, de fapt) la efortul comunității de alergători de a susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței.

 

Cum ne poți ajuta? Cu orice îți e la îndemână: un share pe social media, un e-mail trimis colegilor, o vorbă bună spusă unui prieten… Sau cu o donație făcută chiar acum, dacă tot ești aici!

 

Îți mulțumim din suflet! 

 

Mihaela, Marius, Ionuț 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

7 Donatii

Sa fii sanatos, Marius! Sa poti sa alergi pana la adanci batraneti si sa ai grija de fetele mele.
24 apr 2018
Spor!
23 apr 2018

Anonymous

300 RON
20 apr 2018
150 RON
Mult succes iti dorim! Maris si Jane Ivan
20 apr 2018
20 apr 2018
150 RON
Mult success!
20 apr 2018

ATIPIC Transfer Pricing Solutions SRL

500 RON
19 apr 2018