Patricia Cimpean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei la primul meu maraton

420 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma incumet sa alerg la primul meu maraton pentru Hospice, pentru a ajuta copiii si pacientii care sufera de boli mult prea necrutatoare.

 

Asa ca am sa va rog, ca daca doriti sa imi sustineti cauza si sa ma incurajati sa alerg 3 km (aproape sedentara fiind) sa donati o suma oricat de mica, dar care pentru pacientii care au nevoie de ingrijire paliativa, conteaza enorm.


Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Anonymous

30 RON
03 May 2018
28 Apr 2018

Sasha

300 RON
28 Apr 2018
23 Apr 2018
23 Apr 2018