Matei Psatta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

165 RON Donatii stranse
16.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, 

Pentru ca, desi e mai greu sa faci bine decat doar sa doresti binele, inca mai am speranta ca suntem mai multi cei care facem si nu doar speram. Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Matei Psatta's birthday gift.
26 Apr 2018

Anonymous

50 RON
25 Apr 2018

Anonymous

10 RON
25 Apr 2018

Anonymous

75 RON
25 Apr 2018