Adrian Trifan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am aflat despre HOSPICE la Maratonul International Bucuresti in toamna anului 2017! Am decis atunci, ca incepand din 2018, voi alerga si voi sustine si eu cauza lor nobila: INGRIJIRE PENTRU CEI CU BOLI INCURABILE! Acum a venit momentul sa imi dati si voi o mana de ajutor si sa va implicati si voi in acest proiect - Va rog sa donati orice suma, cat de mica, CONTEAZA! Va multumesc anticipat in numele celor care vor beneficia de ingrijire adecvata, ca urmare a gestului vostru! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

6 Donatii

Adi

85 RON
13 May 2018
10 RON
13 May 2018

Ana

75 RON
09 May 2018
01 May 2018

Anonymous

150 RON
25 Apr 2018

Diana H

105 RON
24 Apr 2018