Horea Piper - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Echipa Beans United alearga pentru HOSPICE

780 RON Donatii stranse
100% Complete
750 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Realitatea ne demonstrează în fiecare zi că pentru a oferi speranță e nevoie de o singură scânteie capabilă să mobilizeze comunități, grupuri, echipe. Noi NU ȘTIM să rămânem indiferenți dar ȘTIM că avem exercițiul de a pune împreună în mișcare proiecte importante contra-cronometru și de a face diferența prin lucruri realizate în echipă.

Noi suntem Beans (Andreea, Horea, Alexandra, Ilinca si Tatiana) și pe 13 mai ne vedem la SEMIMARATONUL BUCUREȘTI VOLKSWAGEN 2018 unde susținem dreptul la o viață demnă și plină de speranță a pacienților cu boli incurabile.

Vrei să te implici alături de noi?


Donează și tu AICI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

2 Donatii

11 mai 2018

Anonymous

30 RON
09 mai 2018