Cristian Hircu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

541 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toții avem senzația că alergăm după ceva important: bani, un vis, recunoaștere/afirmare, împlinire, iubire…

Astăzi eu mă opresc din a mai fi actorul principal al propriilor gânduri și mă alătur unui maraton în centrul căruia se află o cauză cu adevărat nobilă: susținerea copiilor și adulților cu boli incurabile. Dar nu pot face asta FĂRĂ TINE! Pentru că și tu știi că cel mai bun moment este ACUM și că fiecare ezitare poate însemna o șansă în minus pentru ei, hai să oprim împreună cronometrul pentru a le dărui timpul pe care îl merită! 

 

Poti ajuta facand o donatie chiar aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

9 Donatii

ALEXANDRA DUMITRACHE

75 RON
Bravo!
11 May 2018
10 May 2018
09 May 2018
09 May 2018
07 May 2018
06 May 2018

Multa sanatate

101 RON
03 May 2018
03 May 2018

Anonymous

30 RON
26 Apr 2018