Jozsef Bilibok - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Eu mi-am indeplinit visul! Alerg pentru a ajuta la indeplinirea viselor altor oameni!

430 RON Donatii stranse
86% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am dorit să fac parte din această echipă cu gândul şi dorinţa de a fi un sprijin în care oamenii nevoiaşi să găsească speranţa să îşi înfrunte greutăţile şi să meargă mai departe în lupta contra vieţii. Consider, de asemenea, că toţi oamenii, în special tinerii, care au posibilitatea de a practica un sport, de a simţi pe propria piele sudoarea oricărui efort fizic, trebuie să ia parte la orice eveniment prin care munca lor va însemna un zâmbet şi un ajutor pentru oamenii care, deşi şi-ar dori să simtă frumuseţea mişcării, nu o pot face!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

J.B

200 RON
#TeamHOSPICE
12 May 2018
09 May 2018
Felicitari pentru proiect si mult mult succes in motivatia ta! Sa dea Dumnezeu sa faci muuuulti oameni fericiti!
08 May 2018

Tereza Bilibok

20 RON
Succes☺
08 May 2018
08 May 2018
Succes la cross duminică
07 May 2018
Succes!
27 Apr 2018
La multi ani!
27 Apr 2018