Oana Pruteanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

585 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce alerg de obicei? Ca sa fiu bine. Acum si pe viitor!

Ce simt cand alerg? Ca sunt libera, ca nu m mai impiedic in semne de intrebare, ca raspunsurile vin natural, ele trebuind sa fie doar acceptate. Mai simt cum, in primii doi-trei kilometri, creierul nu mai are loc și parca ar vrea sa-mi iasa din cap: cred ca in acele momente se intampla oxigenarea, pentru ca apoi, odata cu reglarea respiratiei, sa apara linistea.

De ce alerg pe 13 Mai? Ca sa fie bine si pacientii HOSPICE! Alerg la Semimaratonul International Bucuresti pentru HOSPICE Casa Sperantei, cu dorinta de a oferi demnitate si bucurie beneficiarilor care se bucura de sprijinul voluntarilor si specialistilor HOSPICE. Cine sunt beneficiarii serviciilor HOSPICE? Formal, am putea spune... pacienti și apartinatori. Dar in fapt ei toti sunt oameni (copii si adulti) care fie duc un diagnostic sever, fie sunt marcati de diagnosticul sever pe care l-a primit un om foarte drag lor...

Stiu despre HOSPICE ca se prezinta la Semimaratonul Bucuresti cu cea mai optimista echipa. Asa ca m-am gandit sa ofer si eu motive suplimentare de zambet. Pe 11-12 Mai, adica atunci cand veniti sa va ridicati kitul de participare la concurs, va astept in cortul HOSPICE cu biscuiti deliciosi! O sa dau fiecare biscuite cu ciocolata contra donatiei sumei simbolice de 5 lei. Fiecare biscuite va avea si o urare/poezie pentru alergarea din 13 Mai. Voi avea poezii pentru glumeti, romantici, bataiosi, flusturatici sau hotarati! Sa stiti ca iau si comenzi in avans, asa ca donand prin acesta pagina, puteti sa va rezervati un numar nelimitat de biscuiti, ce se vor putea livra pe 11 sau 12 Mai (cand faceti donatia, imi puteti lasa un mesaj prin Galantom si eu il voi citi).

Alergari cat mai reusite tuturor! Si amintiti-va mereu DE CE-ul personal legat de alergare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

Oana Pruteanu

440 RON
15 May 2018
Succes!
11 May 2018

Cristina Fornea

35 RON
11 May 2018
11 May 2018

Anonymous

30 RON
Succes!
30 Apr 2018