Eroinele HOSPICE - Fundația HOSPICE Casa Speranței

#Eroinele care ne învață în fiecare zi lecția optimismului și a curajului aleargă pentru HOSPICE

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pacienții HOSPICE sunt cei care înțeleg cel mai bine realitatea unui diagnostic greu și nevoia de îngrijire paliativă. De aceea, sunt primii care dau o mână de ajutor atunci când e nevoie.  #Eroinele sunt pacientele HOSPICE – femei curajoase care au privit boala direct în față, i-au transmis că nu le definește un diagnostic oncologic și au continuat să lupte. 25 dintre aceste femei vor fi la linia de start pe 13 mai, alături de ceilalți alergători #TeamHOSPICE care fac pași mari pentru ele.  

În ultimele săptămâni, Eroinele au făcut exerciții în grădina HOSPICE, au ieșit în parc și și-au organizat antrenamente, chiar dacă a doua cifră din buletinul unora dintre ele este 3 (vârsta e oricum doar un număr, dar efortul a fost unul considerabil). Totul pentru ca pe 13 mai să fie pregătite pentru un marș al speranței la semimaraton.

Orice donație înseamnă o încurajare, sprijin și îngrijire paliativă pentru pacienții HOSPICE! Fiți alături de #Eroinele care ne învață în fiecare zi lecția optimismului și a curajului!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

1 Donatii

Diana & Adi

50 RON
14 May 2018