Simona Retea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Zi de zi pentru HOSPICE

2,135 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Trecem de la joaca la actiune pentru micii nostri camarazi. Orice sprijin este in beneficiul copiilor de la Hospice si ne bucuram tare pentru fiecare zambet oferit.

Fii parte din povestea nostra, sprijinind cu o donatie serviciile Hospice Casa Sperantei.

 

Impreuna facem totul posibil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

La multi ani!
19 May 2018
30 RON
Felicitari pentru cursa, mult succes proiectului!
17 May 2018
13 May 2018

Anonymous

100 RON
13 May 2018

Anonymous

100 RON
sa fie cu noroc
10 May 2018

Anonymous

75 RON
Multa bafta!
07 May 2018

Anonymous

150 RON
04 May 2018

Anonymous

405 RON
Va alătur cu bucurie si recunoștință!
04 May 2018