Anuta Stan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna pentru demnitate si speranta

1,125 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu m-am angajat impreuna cu fiul meu sa alergam in cursa populara de pe 13 mai pentru ca nu mai vrem sa stam deoparte. Vrem sa ne implicam si sa daruim demnitate si speranta!

Putem impreuna sa schimbam vietile celor care traiesc cu o boala incurabila.

Va asteptam alaturi de noi in aceasta lupta pe care HOSPICE Casa Sperantei o duce de 26 de ani in Romania!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

6 Donatii

Anonymous

500 RON
10 May 2018
09 May 2018

Anonymous

150 RON
Împreună vom reuși.
04 May 2018

Anonymous

100 RON
03 May 2018
Felicitări și succes la marathon!
03 May 2018

Anonymous

75 RON
03 May 2018