Irina Mateescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

215 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De câte ori ai zis ”azi, nu”? Poate cu gândul la o melodie celebră, poate pentru că îți permite ziua de mâine să nu îți pese de cea de azi. Cu unii oameni, timpul nu mai are răbdare și fiecare zi trăită devine obligatorie. Mă alătur team Hospice la semi-maratonul București, în data de 12 mai, ca să încetinim împreună acele cronometrelor pentru copiii și adulții cu boli incurabile din România. Să le dăm șansa să privească ziua de mâine cu speranța și șansa de a spune cu toată inima: ”azi, nu!”.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

09 May 2018
Run, Irina, run!
09 May 2018

Eugenia

40 RON
07 May 2018
05 May 2018

Anonymous

10 RON
05 May 2018