Elena Ghitoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În societatea actuală preocupările oamenilor par să se concentreze tot mai mult pe abilități, competențe și obiective, în lupta pentru succes. În contextul progresului tehnologic, omul devine competitorul inteligenței artificiale pentru algoritimi și repetitivitate iar cauzele umanitare devin opționale. Însă ce ne face să fim cu adevărat oameni ? Umanitatea! Va rog să mă susțineți  în devenirea pentru umanitate, pentru că de fapt susțineți  persoanele cu boli incurabile!Semimaratonul pentru Casa Hospice, Casa Speranței este un mesaj de anduranță, pentru persoanele cu boli grave: Să nu renunțe la speranță!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

3 Donatii

Irina

50 RON
E mai distractiv alergatul în echipă ;)
10 May 2018

Anonymous

50 RON
08 May 2018

Anonymous

50 RON
08 May 2018