Ovidiu Enache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

691 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu imi place deloc sa alerg. Dar cred in copii. Cred ca sunt nealterati de societate si ca nu pot gandi urat. Alerg pentru ei. Alerg pentru ca ei nu o mai pot face. Si pentru ca daca ar putea sa o faca ei ar alerga pentru alti copii. Alerg pentru ca ei merita orice efort din partea noastra. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

9 Donatii

Andreea

75 RON
11 May 2018

Anonymous

76 RON
Pt farduri
11 May 2018

Oana

150 RON
Proud of you!
11 May 2018

Andrei Dumitrel

75 RON
Pentru fusta mini.
10 May 2018
10 May 2018
Run Ovidiu, run!
10 May 2018
10 May 2018
Felicitari pentru implicare!
05 May 2018
05 May 2018