Mihai Radulescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Duminca, 13 mai, voi alerga din nou pentru timpul lor, pentru cei care nu mai (prea) au timp. Voi participa la cursa de 21 km organizata de BRC si voi face parte din #teamHospice. 

Ii poti sustine pe pacientii HOSPICE Casa Sperantei donand chiar aici. Apreciez like-urile, dar apreciez si mai mult donatiile - anonime sau nu. 

Cu 10 lei poti se poate cumpara pranzul unui copil internat la Hospice.

Cu 50 de lei o doamna bolnava de cancer participa la o sesiune de terapie ocupationala.

Cu 200 lei sustii o vizita multidisciplinara si tratamentul complet aferent la domiciliul pacientului.

Cu 450 lei acoperi internarea pe o zi a unui pacient in unitatile Hospice. Doar 1 zi... 

Parca banii capata alta valoare, nu?

____________________________

I run again for their time, for those who do not have much time. 

I will run for half-marathon race on 13th of May.

You can support us by donating right here.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

4 Donatii

Nicolae Bojica

50 RON
12 May 2018

Gabriela Gocan

200 RON
De data asta tu donezi din ceea ce esti , eu donez din ceea ce am:-) . Te iubim pentru cat esti de inimos si pentru felul in care numai tu stii sa te propui, neconditionat, de cate ori este nevoie de tine. Ne vedem duminica !
10 May 2018
07 May 2018

Anonymous

50 RON
07 May 2018