Florina Manea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

650 RON Donations raised
13% Complete
5,000 RON Target
5 Donations
I want to donate!

 

Alerg din nou pentru HOSPICE CASA SPERANTEI

Pe data de 13 Mai imbrac din nou tricoul verde si o fac cu mare bucurie in suflet si daruire.

In viata ma ghidez dupa un principiu  “ Ce oferi asta primesti”. Legea universului functioneaza dupa niste principii corecte si sanatoase. Asa ca de cate ori pot sa ajut pe cineva, o fac cu mare drag si cu bucurie. Consider ca noi oamenii sanatosi si fericiti putem da o mana de ajutor celor care sunt mai putin norocosi.

PUTINTA mea ajuta PACIENTII din HOSPICE CASA SPERANTEI.

In viata trebuie doar sa vrei si poti schimba multe lucruri in bine.

Va multumesc din suflet oameni frumosi cu suflet bun!

Donati o suma cat de mica pentru o cauza mare.

 

Manea Florina- Director Executiv MANPRES

Mama de trei fete, sotie si alergatoare.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donations

Felicitari!
11 May 2018
10 May 2018

Alina Dinca

300 RON
09 May 2018
09 May 2018
Un pas mic pt o cauza mare!
08 May 2018