Sanda Nicola - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

560 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cand am pasit pentru prima oara in HOSPICE, mi s-au deschis brusc ochii si inima. Mai intai am facut cunostinta cu o fetita vorbareata, cu ochelari si par doar pe jumatate de cap, apoi am vazut trei bunici linistite care impart o camera cu vedere la lacul Plumbuita.

Apoi am fost intr-o incapere unde se jucau laolalta copii bolnavi cu fratii lor, intr-o atmosfera atat de fireasca incat nimic nu-ti semnala care dintre ei va trai si care e cel ce va pleca in curand. 

Am plecat un pic ravasita si profund marcata de faptul ca niste oameni au facut o profesie din a asigura altor oameni un sfarsit demn. Am devenit Ambasador HOSPICE pentru ca felul in care plecam de aici conteaza tot atat de mult precum felul in care luam startul. 

Pe 13 mai voi participa la semimaraton in TeamHOSPICE pentru copiii si adultii carora li s-a pus de-a curmezisul un diagnostic nedrept si care traiesc contra-cronometru. Voi alerga la cursa populara pentru si alaturi de copiii in scaune cu rotile pentru care nicio linie de finis nu e imposibil de trecut si alaturi de femeile puternice care au privit cancerul in fata. Orice donatie se va traduce in sprijin, demnitate si bucurie pentru pacientii HOSPICE. Nicio suma nu e prea mica, donatia ta ar putea insemna ultima jucarie din viata unui copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

5 Donatii

09 mai 2018

Anonymous

100 RON
09 mai 2018
09 mai 2018
08 mai 2018

Anonymous

300 RON
Suntem prea grabiti in ultima vreme. Preocupati sa strangem valori in buzunare, golindu-ne sufletul. Nu mai stim sa oferim. Nici macar zambete. Gestul meu mic sper sa aduca un zambet cuiva care are mare nevoie de el...
08 mai 2018