Holly Burduja - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru HOSPICE

285 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Credem în miracole și alegem speranța. Alergăm în TeamHospice pentru dreptul la fericire al fiecărui român.

Contăm pe sprijinul vostru! Holly & Ioana Burduja


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

4 Donatii

Anonymous

30 RON
Va multumesc pentru mesaj si actiuni. Durerea pacientului si familiei acestuia este o tema extrem de delicata. In lumea asta "indiferenta" din pacate nu este abordata suficient si oamenii raman singuri in durerea lor. Va multumesc pentru ca aduceti umanitate si speranta chiar atunci cand lumina este pe cale sa se stinga.
15 May 2018
30 RON
11 May 2018
Go! Go! Go! Holly & Ioana!!!
10 May 2018

Anonymous

75 RON
Alaturi de voi, oameni minunati, pentru speranta!
10 May 2018