Andrei Agafita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fa un gest pentru copii de la HOSPICE

710 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Saptamana aceasta am implinit 34 de ani si ma simt binecuvantat de Dumnezeu fiindca am doi copii minunati, Casiana si Robert. Sunt profund recunoscator ca sunt sanatosi si voiosi. Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi fost viata mea fara ei. Si voi cei care aveti copii stiti cata bucurie si fericire va aduc in fiecare zi.
Din pacare insa nu toti copii au avut acest noroc. Sunt copii care traiesc cu boli incurabile, care lupta zilnic pentru dreptul la viata si care au nevoie de grija si compasiune oferita neconditionat. Cu asta se HOSPICE, de aceia am decis sa-i sustin la semi-maratonul Bucuresti din 13 mai.
Te invit sa actionezi in aceasta cauza si sa contribui acum cu o donatie pentru acesti copii care au atat de multa nevoie de ajutorul nostru.
Iti sunt recunoscator din tot sufletul pentru ca ma sustii in aceasta cauza.
Fiindca doar impreuna putem sa facem lumea un loc mai bun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Volkswagen Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta

8 Donatii

Claudia Lazar

100 RON
12 mai 2018
12 mai 2018
12 mai 2018
12 mai 2018
Felicitari si mult succes!
12 mai 2018
11 mai 2018

Anonymous

20 RON
10 mai 2018

Andrei Agafita

100 RON
Pentru ca cred in aceasta cauza si vreau sa fiu exemplu pentru cei ce ma vor urma. Va multumesc ca va implicati si pentru ca va pasa!
09 mai 2018