Ionut Gherghe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg cu ROMPETROL pentru HOSPICE

30 RON Donatii stranse
10% Complete
300 RON Target
1 Donatii

 

Prin participarea la acest eveniment doresc sa facem cat mai mult  pentru pacientii cu boli incurabile si sa redam speranta unei vieti mai bune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Rompetrol aleargă pentru HOSPICE Casa Speranței!

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței. E un eve

1 Donatii

Liviu Dandarila

30 RON
Eram sigur ca nici tu nu puteai sa stai fara sa te implici.:)
15 sep 2014